27 april 2022

MEERSEL-DREEF

De Bedevaart {Mariaviering} op dinsdag 3 Mei was weer een succes.

Omdat we i.v.m. corona 2 jaar geen Bedevaart naar Meersel-Dreef konden houden, was het toch weer afwachten of er voldoende belangstelling zou zijn. Het was een mooie en goed bezochte viering met als voorganger Pastor Piet de Leeuw. De lezing en voorbeden werden voorgelezen door Wim Hendrikx en Riet Boomaerts. Ons koor Liesleut zorgde weer voor de liederen.

Na de dienst was er voor degenen die zich opgegeven hadden, de koffie/thee met appelflap, bij de “Zevenster” naast de kerk, waar alles prima geregeld was. Na een gezellig samenzijn gingen wij naar de grot voor het rozenhoedje en Mariagebed, voorgebeden door Riet Boomaerts. Daarna bij de “Zevenster” nog een goed verzorgde koffietafel als afsluiting van deze succesvolle dag.

Wij als KBO Liesbos hopen deze traditie volgend jaar weer voort te zetten.

Klik hier voor de foto’s.